Kisah Masjid Raih RM20 Juta Melalui Servis Digital Marketing Kami!

Masjid Bandar Tasik Kesuma, Beranang, Semenyih sudah 20 tahun lama mengimpikan sebuah Masjid di kawasan penduduk mereka yang mempunyai anggaran 30,000 penduduk yang bergantung dengan 2 Surau awam yang kecil dan 1 surau di sebuah institusi berdekatan.

Mereka pernah buat iklan online, iklan televisyen, iklan radio, dan billboard. Namun kutipan mereka tak bergerak banyak.

Dalam tempoh lama tersebut, mereka hanya capai RM597,000 sahaja. Alhamdulillah, apabila team Kaya N Kaya Viral yang juga ahli bidang menstrategikan iklan mereka dengan kaedah yang betul, akhirnya mereka mencapai RM20 Juta dalam masa 8 bulan sahaja!

Video Viral Pertama Masjid Bandar Tasik Kesuma yang dihasilkan oleh kaya N Kaya Viral dan di hostkan oleh Ustaz Syed Mohd Norhisyam Al-Idrus

Sebab inilah sangat penting untuk anda menyerahkan strategi dan urusan iklan anda kepada ahli bidang yang berlatarbelakangkan pendidikan dan pengalaman yang betul untuk mengatur strategi iklan anda.


Baca Juga:


Lakaran 3D Masjid yang bakal dibina

Ikuti lagi tips, perkongsian dan kisah kisah kejayaan kami di blog ini. Semoga anda terus Kaya di akaun bank dunia N Kaya di akaun bank akhirat serta sentiasa Viral sentiasa.

Whatsapp 0172055384 dan type kod ‘Nak Strategi Iklan’ untuk team kami bantu beri pencerahan idea baru ini!

Follow FB/IG: Kaya N Kaya Viral | Hj Adam Richman.
Youtube: Kaya Viral Channel

Share This Post

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch