ANDA INGIN DI SELURUH SOSIAL MEDIA DAN MENDAPAT BERATUS-RATUS SHARES, COMMENTS & LIKES SECARA ORGANIK ?

(Ketika Kaya N Kaya Viral Menerima One Award di Bawah Kategori "Best Online Marketing Agency")

APA YANG ANDA BAKAL CAPAI BERSAMA KAYA N KAYA VIRAL ?

Jenama Anda Meletup Di Pasaran

Bila orang ramai kenal brand anda, sangat senang untuk "close" prospek kepada pembeli. Video hasil Kaya N Kaya terbukti menaikkan branding klien disebabkan oleh character & storytelling yang unik dalam video.

Bakal Menjadi Market Leader Industri Anda

Kami bakal bantu anda menguasai pasaran di dalam industri, supaya pesaing anda tiada peluang atau jauh tertinggal di belakang dari segi kekuatan jenama dan kestabilan perniagaan.

Kempen Pemasaran Yang Unik & Berimpak Tinggi

Team Kaya N Kaya memang terkenal dengan idea-idea unik kami yang menampakkan jenama anda unik & senang diingati !

Sentiasa "Up-to-Date"

Tak perlu risau tentang perubahan yang kerap berlaku di alam sosial media, sebab team Kaya N Kaya Viral akan pastikan kempen pemasaran anda sentiasa UPDATED dengan perubahan zaman sekarang.

Lebih Banyak Masa Untuk Fokus Kepada "Operation" Bisnes

Bila kami sendiri yang uruskan pemasaran untuk membawa lebih banyak prospek, kerja anda hanya tinggal close sale & menjaga operation sahaja !

Konsultasi Oleh Pakar
Jenama & Viral

Walaupun anda "0" dalam bab pemasaran atau branding, Kaya N Kaya akan berikan anda konsultasi terlebih dahulu untuk berikan anda "The Big Picture".

KENAPA VIDEO HASIL KAYA N KAYA BERIMPAK TINGGI ?

KONSEP VIDEO YANG RARE

Dengan kepakaran pengarah video yang pernah memenangi beberapa anugerah, ianya dijamin skrip & jalan cerita video kami sangat RARE dan kena dengan trend zaman sekarang.

FIRST-CLASS SERVICE

Tanggungjawab team kami kami bukan setakat shoot & edit video sahaja, malah kami pastikan video tersebut boleh jadi viral di sosial media, dan kami berikan anda "viewers data" untuk kegunaan masa depan anda.

GUARANTEE

Pakej video kami datang dengan guarantee 100% yang anda akan mencapai 100,000 viewers di sosial media, terima "data viewers" & menerima engagement yang tinggi di halaman Facebook anda !

HARGA BERBALOI

Harga pakej video production Kaya N Kaya sangatlah berbaloi dengan kualiti & servis ekstra kami yang jauh lebih bagus dari mana-mana syarikat lain di Malaysia.

PELBAGAI KONSEP VIDEO PRODUKSI KAYA N KAYA VIRAL

Event Review

Food Review

Short Story Drama

Comical Music Video

Shop Review

Social Experiment

We're operating in a world where one good
video
can lead to a massive social following.

Mike Henry
Kenapa Hasil Produksi Video Kami Sangat Gempak ?

R & D dan Skrip Video Yang Mantap

Sebelum proses memulakan pembikinan skrip, kami akan membuat market research terlebih dahulu supaya skrip video yang bakal dihasilkan kena dengan trend & pasaran terkini.

Pengarah Video Yang Terbaik

Pengarah video Kaya N Kaya Viral berpengalaman mengarah lebih 100+ video pengiklanan dan merupakan penerima anugerah sebagai pengarah video yang cemerlang.

Peralatan Yang High Quality

Kamera, lampu, speaker, studio yang kami gunakan memakan kos lebih RM500,000 untuk memastikan kualiti video yang dihasil adalah yang terbaik dan mencapai kepuasan pelanggan kami.

Hos Yang Berpengalaman

Bagi video jenis reviu, hos yang akan mempromosikan produk/servis/kedai adalah seseorang yang berpengalaman lebih 5 tahun dalam industri media & mempunyai kepakaran yang tinggi untuk membuatkan video-video kami mempunuyai energi yang tinggi.

Tim Produksi Yang Cemerlang

Setiap ahli pasukan produksi kami, merupakan yang terbaik dalam bidang mereka. Setiap ahli memberikan all-out ketika dalam penggambaran untuk memenuhi kepuasan pelanggan yang disayangi.

Strategi Pemasaran Online Yang Terbukti Viral

Tugas team Kaya N Kaya tidak terhenti sampai shoot & edit video sahaja. Malah, kami akan pastikan video tersebut mencapai minima 100,000 tontonan di sosial media, yang mana biasanya akan menjadi VIRAL dan mencapai jauh lebih banyak tontonan & engagement.

SIAPA CLIENT KAMI ?

Anda Dah "Ready" Nak Roketkan Perniagaan Anda Dengan Kuasa Video Viral ? Jangan risau, team Kaya N Kaya Viral akan berikan konsultasi PERCUMA supaya anda boleh buat keputusan yang tepat!

Bagaimana Nak Hubungi Kami ?
(Klik Button Di Bawah)

ATAU HUBUNGI HOTLINE KAMI

NOOR ............ 013-251 7173