JOM BERIKLAN DI SALURAN TV & RADIO

Jom Tonton Iklan-iklan TV Commercial Yang Dibuat Oleh Kaya N Kaya Viral Untuk Klien-klien Berikut:

SAUNAKU - PRODUK SAUNA

CEKYANA - PRODUK MAKANAN ODEN

EGT FIBER - PRODUK MINUMAN KURUS

Jom Dengar Iklan-iklan RADIO ADS Yang Dibuat Oleh Kaya N Kaya Viral Untuk Klien-klien Berikut:

AZDAN - KELAS PENGAJIAN ALQURAN
SIARAN DI SINAR FM

MASJID AL-ISLAHIAH - KUTIPAN DERMA MASJID
SIARAN DI SINAR FM

KORBAN IKHLAS - KEMPEN PAKEJ KORBAN
SIARAN DI SINAR FM

Biar Pelanggan Datang Cari Anda, Bukan Anda Kejar Pelanggan! Naikkan "Trust" Dengan Iklan TV & RADIO!

Iklan TV dan Radio bukan sahaja sebagai ‘awareness’ dan peringatan kepada pelanggan, tetapi ia juga membina ‘TRUST’ terhadap jenama anda.

Mesej yang jelas, tepat dan mudah dibaca di TV dan ‘Catchy’ untuk didengar di Radio mampu membuatkan pelanggan ingat jenama anda sampai bila-bila.

Digabungkan dengan design yang kreatif, jenama anda bakal tertonjol dan menarik minat penonton dan pendengar walaupun ada berpuluh iklan TV dan Radio jenama lain.

Tinggalkan saja kerja A-Z kepada Kaya N Kaya Viral, dari strategi, design, kelulusan sehingga ke LIVE di TV dan Radio. Kami uruskan semua!

BAGAIMANA KAMI PASTIKAN PELABURAN IKLAN TV DAN RADIO BERIKAN IMPAK PADA BRANDING ANDA!

Pilihan Channel TV/Radio

Setiap channel TV / Radio mempunyai audience yang berbeza. Bergantung pada produk dan audience anda, kami akan cadangkan channel paling sesuai untuk iklankan produk anda.

Kami Sediakan Konten Video/Recording Audio

Nak tarik perhatian penonton dan pendengar TV dan Radio, bergantung pada betapa kreatifnya konten iklan anda dari segi visual dan audio anda. Kami sediakan anda konten iklan yang dijamin mampu tarik perhatian pelanggan anda

Dapatkan approval LPF ⁣

Setiap video iklan TV Commercial atau Iklan Suara Radio perlu dapatkan approval daripada Lembaga Penapis Filem (LPF) & kami akan uruskan A-Z sampai ianya lulus

Pengurusan Jadual Iklan

Antara faktor paling penting dalam iklan TV dan Radio ialah, jadual bila iklan tersebut disiarkan. Bilakah waktu yang efektif penonton/pendengar akan ambil tindakan selepas tengok/dengar iklan anda ? Kami akan uruskan perkara ini untuk anda!

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 013-251 7173

Atau klik butang di bawah untuk wasap kami

SIAPAKAH KAMI

Kaya N Kaya Viral adalah sebuah syarikat agensi pengiklanan 'Integrated Marketing'. Sama ada objektif iklan anda ialah untuk naikkan branding atau ingin jadi viral di sosial media, kami bantu anda "Conquer The Market"

Team kami terdiri daripada strategis media, content director, content creator, videographer, TV Media Consultant, Billboard Ads Consultants & Social Media team. Dengan pengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pengiklanan, berikan kami peluang bantu naikkan bisnes anda.

SERVIS KAMI

Iklan Papan Billboard

Biar Pelanggan Datang Cari Anda, Bukan Anda Kejar Pelanggan! Naikkan "Trust" Dengan Iklan Billboard. Nampakkan produk dan jenama anda di sepanjang perjalanan pelanggan untuk mereka ingat anda.

Iklan TV Talkshow

Kenalkan brand anda kepada berjuta pelanggan secara offline melalui program Talkshow di channel TV yang betul. Tahukah anda iklan TV naikkan "TRUST" pelanggan untuk beli produk / servis anda 5x ganda dari medium pengiklanan lain ?

Video Viral Production

Kami cipta pelbagai jenis video yang akan viralkan jenama dan bisnes anda. Team video production yang berpengalaman menghasilkan lebih 1,000 video viral. Lebih viral video anda, lebih tinggi BRANDING anda naik.

Digital Marketing

Nak jalan kempen ecommerce, atau generate leads dengan kempen lead generation atau iklan untuk awareness, team kami berikan anda servis yang lengkap. Landing page yang 'high convertion' juga disediakan.

Radio Ads Jingle

Nak jenama anda selalu disebut-sebut dan didengar-dengar di radio ? Team KNKV cipta jingle ads unik yang 'catchy' untuk pendengar radio terpilih.

Business Training / Consultation

Ingin melatih team anda tentang marketing secara teori dan praktikal, team KNKV boleh bantu. Training Digital Marketing, Strategy Business dan sebagainya diberikan untuk pastikan bisnes anda sentiasa 'up-to-date'.

DAPATKAN KONSULTASI DARI TEAM YANG BERJAYA BANTU LEBIH 500 SYARIKAT MENJANA JUTAAN RINGGIT JUALAN MELALUI STRATEGI PENGIKLANAN MEREKA

HJ ADAM RICHMAN

Pakar Viral No.1 Di Malaysia Dengan Lebih 700 Video Viral Dengan Lebih 150,000,000 Views Di Sosial Media.

Pakar strategis kempen pengiklanan yang telah menghasilkan lebih RM20juta ketika musim PKP ini melalui perancangan strategi Integrated dan "Multiple Focus Audience". Beliau adalah pemegang prinsip "Multiple Effect Impact" dalam setiap strategi yang dibikin olehnya.

Memenangi pelbagai award seperti SME100, 100 Most Influential Young Entreprenuers 2021 dan sebagainya.

Beliau juga sering ditemuramah oleh stesen TV dalam topik keusahawanan dan pengiklanan

Haji Adam Richman dalam sesi temu ramah di TV Alhijrah baru-baru ini

Haji Adam Richman penerima anugerah Malaysia Prestigious Industry Awards 2021 kategori 'Top Business Strategist Award'

BERSAMA DENGAN 2 LAGI PAKAR CONTENT & DIGITAL MARKETING

WAN UTAMA

Telah mengarah lebih 500 video iklan TVC & radio dan online, beliau merupakan seorang graduan undang-undang, cebur diri dalam industri pengiklanan, aktif menghasilkan & mengarahkan video-video viral yang sehingga kini telah mencatat lebih 100,000,000 jumlah tontonan di pelbagai platform sosial media.

SIR ABDUN

Sir Abdun merupakan trainer pemasaran online dan kepakaran beliau ialah dalam menjalankan kempen pemasaran menggunakan Facebook, Instagram, Google & Youtube.

Bersama syarikat Kaya N Kaya Viral lebih 100 syarikat yang telah beliau bantu menghasilkan kempen pemasaran online.


SYARIKAT KAYA N KAYA VIRAL YANG DIASASKAN OLEH HJ ADAM RICHMAN BERSAMA DENGAN 3 SPEAKER INI TELAH MEMBANTU LEBIH 500+ SYARIKAT MELALUI KEMPEN IKLAN YANG BERIMPAK TINGGI!

Antara Syarikat Yang Telah Mereka Bantu Ialah...

"KEMPEN MEMANG VIRAL SAMPAI BOLEH DAPAT RM700,000"

MURSYID ALHARAMAIN TRAVEL & TOURS

Mursyid AlHaramain Travel & Tours adalah sebuah travel agency yang menawarkan pakej umrah dengan harga yang berpatutan dan kemudahan yang disediakan di Tanah Suci apabila mendaftar dengan agensi ini.

Agensi ini juga menawarkan perkhidmatan dam, upah haji, qurban serta aqiqah.

“Saya betul-betul nak bagi kredit kepada Team Hj Adam. Video dorang memang betul-betul viral! Saya buat pakej umrah viral seluruh Malaysia, saya dapat hampir RM700,000!”

-Ustaz Muhd Mursyid, Mursyid AlHarmain Travel & Tours

"IDEA KAYA N KAYA VIRAL MEMANG KREATIF"

XES SHOES

Xes Shoes merupakan sebuah jenam kasut sejak 2002 dengan lebih 100 cawangan di seluruh Malaysia. Xes Shoes menawarkan promosi hebat dan khidmat corporate social responsibility (csr) untuk membantu mereka yang memerlukan.

"Kaya N Kaya's services is quite hardworking and also being creative in terms of the ideas"

-Mr. Kevin, Marketing Manager Xes Shoes

"DANA PEMBANGUNAN BERJAYA DIKUMPUL SEBANYAK RM800,000 DALAM MASA 2 BULAN LEBIH"

MAAHAD TAHFIZ SAINS FATIMAH AZ-ZAHRAH

Maahad Tahfiz Sains Fatimah Az Zahrah (MTSFAZ) memerlukan dana untuk pembelian tanah, pembangunan dan pengurusan maahad tahfiz.

MTSFAZ dalam usaha melahirkan generasi tahfiz yang bukan sahaja menghafal dan menguasai al-Quran bahkan cemerlang akhlak, pelajaran serta kepimpinan.

Alhamdulillah, setelah lebih dua bulan bekerjasama dengan Kaya N Kaya Viral, kami berjaya mengumpul dana sebanyak lebih RM800,000.

Ini merupakan suatu pencapaian kami yang sangat bagus dan saya melihat integrated marketing yang dibawa oleh mereka adalah satu strategi yang terbaik dan harus follow cara mereka sebab trusted dan terbukti apa yang mereka usahakan, inshaa Allah akan mengeluarkan hasil yang lumayan.

Dr. Nazratun, Pengerusi MTSFAZ

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 013-251 7173

Atau klik butang di bawah untuk wasap kami