INGIN SPOTLIGHT JENAMA ANDA SEBAGAI BERITA UTAMA DALAM AKHBAR & BLOG GERGASI MALAYSIA ?

Biarkan Kami Bantu Jenama Anda Jadi VIRAL & Meletup Pada 2022 Melalui Media-media Gergasi Malaysia Seperti di Bawah:

Selama Ini Anda Mencari Pelanggan, Biar Selepas Ini Pelanggan Cari Anda!

Kami pakar di dalam PR niche bisnes produk & servis, dengan kaedah 4 Kunci Magik untuk menguatkan jenama anda.Kami menawarkan solusi one-to-one kepada setiap bisnes berdasarkan keperluan anda!Sama ada anda founder hebat jenama produk makanan atau kesihatan/kosmetik, bisnes training, kami ada penyelesaian berkelas dunia untuk kuatkan branding anda!

Kaya N Kaya Viral, sebuah agensi pengiklanan 360 degree yang bantu anda dalam setiap sisi marketing untuk sebuah bisnes letupkan jenama mereka.

Kenapa Anda Perlu Pilih Kami:

Hasil Terjamin

Kami percaya bahawa pembayaran kami perlu dibayar hanya jika kami membawa hasil. Dengan kami, sama ada anda mendapat perkhidmatan seperti yang diterangkan atau anda mendapat bayaran balik sepenuhnya.

Hasil Berpandukan Data

Kami tunjukkan hasil dengan data live dari platform kami. 

Dengan data yang betul, keputusan yang betul dapat dibuat untuk HASIL yang maksimum..

Pakar Penyampai Cerita

Team KNKV viralkan mesej bisnes anda dalam bentuk penceritaan yang menarik dan mampu tarik minat pembaca sehingga mereka yakin untuk mengambil tindakan lanjut!

Pakej ‘Customized’ Bisnes Anda

Agensi pengiklanan yang memahami keperluan bisnes yang kecil mahupun besar.

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 012-420 2049

Atau klik butang di bawah untuk wasap kami

Apa Yang Kami Bantu Anda

PR Digital

Kami fokus untuk tarik trafik dan awarenes ke laman web anda dengan ‘publish’ berita di akaun media sosial blog dan influencer yang popular. Kami juga menawarkan pengiklanan sosial media yang menyeluruh dari pengurusan sehingga ke pelaksanaan di seluruh platform sosial media

PR Tradisional

Kami akan kenalpasti USP jenama anda dan ceritakannya dengan konten profesional melalui akhbar popular seperti Berita Harian, Utusan Malaysia, Kosmo dan sebagainya. Fokus utama ialah untuk menyampaikan mesej yang kuat melalui liputan kami kepada pembaca tersasar dengan strategi betul.

Platform Media Coverage Yang Kami Cover

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 012-420 2049

Atau klik butang di bawah untuk wasap kami