MAAF

Ini Bukan Servis Signboard Kedai !

Kami Tidak Sewa Tanah Anda Untuk Bina Billboard!

Ini SERVIS SEWA BILLBOARD di Tepi Highway Untuk
IKLANKAN PRODUK & SERVIS ANDA!

Aqiqah Center: Client Billboard Kami

Biar Pelanggan Datang Cari Anda, Bukan Anda Kejar Pelanggan! Naikkan "Trust" Dengan Iklan Billboard!

Iklan billboard bukan sahaja sebagai ‘awareness’ dan peringatan kepada pelanggan, tetapi ia juga membina ‘TRUST’ terhadap jenama anda.

Mesej yang jelas, tepat dan mudah dibaca pada billboard mampu membuatkan pelanggan ingat jenama anda sampai bila-bila. Digabungkan dengan design yang kreatif, jenama anda bakal tertonjol sepanjang highway walaupun ada berpuluh iklan billboard lain.

Tinggalkan saja kerja A-Z kepada Kaya N Kaya Viral, dari strategi, design sehingga ke pemasangan. Kami uruskan semua!

BAGAIMANA KAMI PASTIKAN PELABURAN BILLBOARD BERIKAN IMPAK PADA BRANDING ANDA!

Pilihan lokasi⁣

Lokasi yang betul akan menarik audience yang betul. Bergantung pada produk dan audience anda, kami akan cadangankan tempat paling sesuai untuk pasang billboard anda. 

Sediakan Artwork⁣

Nak tarik perhatian pemandu jalan raya, bergantung pada berapa kreatifnya design billboard anda. Kami sediakan anda design billboard yang 

Dapatkan approval DBP ⁣

Setiap design iklan billboard perlu dapatkan approval daripada DBP & kami akan uruskan A-Z sampai ianya lulus

Printing & Pasang

Kami akan uruskan printing dan pemasangan billboard seperti sepenuhnya!

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 013-251 7173

Atau klik butang di bawah untuk wasap kami

Cari Lokasi Pengiklanan Papan Iklan Yang Betul Melalui Kami: Mudah & Pilihan Tepat

Di Kaya N Kaya Viral, kami tahu anda pasti nakkan iklan billboard anda di lokasi yang paling tepat yang dapat perhatian ramai. Dengar dulu dari kami cadangan lokasi 'hotspot rahsia' iklan billboard yang tak ramai tahu bila nak pasang billboard.

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 013-251 7173

Atau klik butang di bawah untuk wasap kami

Billboard Kaya N Kaya Viral

BUKAN SAHAJA BILLBOARD STATIK, KAMI JUGA TAWARKAN PAKEJ BILLBOARD DIGITAL

Antara Klien & Desain Digital Billboard Kami

Desain Digital Billboard Untuk Klien Dato Mahadi BZ by Kaya N Kaya Viral
Desain Digital Billboard Untuk Klien Masjid Sentosa Yang Diiklankan oleh Ustaz Dato' Badli Shah

HUBUNGI KAMI DI TALIAN 013-251 7173

SERVIS KAMI

Iklan Papan Billboard

Biar Pelanggan Datang Cari Anda, Bukan Anda Kejar Pelanggan! Naikkan "Trust" Dengan Iklan Billboard. Nampakkan produk dan jenama anda di sepanjang perjalanan pelanggan untuk mereka ingat anda.

Iklan TV Talkshow

Kenalkan brand anda kepada berjuta pelanggan secara offline melalui program Talkshow di channel TV yang betul. Tahukah anda iklan TV naikkan "TRUST" pelanggan untuk beli produk / servis anda 5x ganda dari medium pengiklanan lain ?

Video Viral Production

Kami cipta pelbagai jenis video yang akan viralkan jenama dan bisnes anda. Team video production yang berpengalaman menghasilkan lebih 1,000 video viral. Lebih viral video anda, lebih tinggi BRANDING anda naik.

Digital Marketing

Nak jalan kempen ecommerce, atau generate leads dengan kempen lead generation atau iklan untuk awareness, team kami berikan anda servis yang lengkap. Landing page yang 'high convertion' juga disediakan.

Radio Ads Jingle

Nak jenama anda selalu disebut-sebut dan didengar-dengar di radio ? Team KNKV cipta jingle ads unik yang 'catchy' untuk pendengar radio terpilih.

Business Training / Consultation

Ingin melatih team anda tentang marketing secara teori dan praktikal, team KNKV boleh bantu. Training Digital Marketing, Strategy Business dan sebagainya diberikan untuk pastikan bisnes anda sentiasa 'up-to-date'.

DAPATKAN KONSULTASI DARI TEAM YANG BERJAYA BANTU LEBIH 500 SYARIKAT MENJANA JUTAAN RINGGIT JUALAN MELALUI STRATEGI PENGIKLANAN MEREKA

HJ ADAM RICHMAN

Pakar Viral No.1 Di Malaysia Dengan Lebih 700 Video Viral Dengan Lebih 150,000,000 Views Di Sosial Media.

Pakar strategis kempen pengiklanan yang telah menghasilkan lebih RM20juta ketika musim PKP ini melalui perancangan strategi Integrated dan "Multiple Focus Audience". Beliau adalah pemegang prinsip "Multiple Effect Impact" dalam setiap strategi yang dibikin olehnya.

Memenangi pelbagai award seperti SME100, 100 Most Influential Young Entreprenuers 2021 dan sebagainya.

Beliau juga sering ditemuramah oleh stesen TV dalam topik keusahawanan dan pengiklanan

Haji Adam Richman dalam sesi temu ramah di TV Alhijrah baru-baru ini

Haji Adam Richman penerima anugerah Malaysia Prestigious Industry Awards 2021 kategori 'Top Business Strategist Award'

BERSAMA DENGAN 2 LAGI PAKAR CONTENT & DIGITAL MARKETING

WAN UTAMA

Telah mengarah lebih 500 video iklan TVC & radio dan online, beliau merupakan seorang graduan undang-undang, cebur diri dalam industri pengiklanan, aktif menghasilkan & mengarahkan video-video viral yang sehingga kini telah mencatat lebih 100,000,000 jumlah tontonan di pelbagai platform sosial media.

SIR ABDUN

Sir Abdun merupakan trainer pemasaran online dan kepakaran beliau ialah dalam menjalankan kempen pemasaran menggunakan Facebook, Instagram, Google & Youtube.

Bersama syarikat Kaya N Kaya Viral lebih 100 syarikat yang telah beliau bantu menghasilkan kempen pemasaran online.


SYARIKAT KAYA N KAYA VIRAL YANG DIASASKAN OLEH HJ ADAM RICHMAN BERSAMA DENGAN 3 SPEAKER INI TELAH MEMBANTU LEBIH 500+ SYARIKAT MELALUI KEMPEN IKLAN YANG BERIMPAK TINGGI!

Antara Syarikat Yang Telah Mereka Bantu Ialah...

"KEMPEN MEMANG VIRAL SAMPAI BOLEH DAPAT RM700,000"

MURSYID ALHARAMAIN TRAVEL & TOURS

Mursyid AlHaramain Travel & Tours adalah sebuah travel agency yang menawarkan pakej umrah dengan harga yang berpatutan dan kemudahan yang disediakan di Tanah Suci apabila mendaftar dengan agensi ini.

Agensi ini juga menawarkan perkhidmatan dam, upah haji, qurban serta aqiqah.

“Saya betul-betul nak bagi kredit kepada Team Hj Adam. Video dorang memang betul-betul viral! Saya buat pakej umrah viral seluruh Malaysia, saya dapat hampir RM700,000!”

-Ustaz Muhd Mursyid, Mursyid AlHarmain Travel & Tours

"IDEA KAYA N KAYA VIRAL MEMANG KREATIF"

XES SHOES

Xes Shoes merupakan sebuah jenam kasut sejak 2002 dengan lebih 100 cawangan di seluruh Malaysia. Xes Shoes menawarkan promosi hebat dan khidmat corporate social responsibility (csr) untuk membantu mereka yang memerlukan.

"Kaya N Kaya's services is quite hardworking and also being creative in terms of the ideas"

-Mr. Kevin, Marketing Manager Xes Shoes

"DANA PEMBANGUNAN BERJAYA DIKUMPUL SEBANYAK RM800,000 DALAM MASA 2 BULAN LEBIH"

MAAHAD TAHFIZ SAINS FATIMAH AZ-ZAHRAH

Maahad Tahfiz Sains Fatimah Az Zahrah (MTSFAZ) memerlukan dana untuk pembelian tanah, pembangunan dan pengurusan maahad tahfiz.

MTSFAZ dalam usaha melahirkan generasi tahfiz yang bukan sahaja menghafal dan menguasai al-Quran bahkan cemerlang akhlak, pelajaran serta kepimpinan.

Alhamdulillah, setelah lebih dua bulan bekerjasama dengan Kaya N Kaya Viral, kami berjaya mengumpul dana sebanyak lebih RM800,000.

Ini merupakan suatu pencapaian kami yang sangat bagus dan saya melihat integrated marketing yang dibawa oleh mereka adalah satu strategi yang terbaik dan harus follow cara mereka sebab trusted dan terbukti apa yang mereka usahakan, inshaa Allah akan mengeluarkan hasil yang lumayan.

Dr. Nazratun, Pengerusi MTSFAZ